2251030954 6948652820
Ελ. Βενιζέλου 10 & Ν. Παπανικολή, Mυτιλήνη
info@lesvosmesitis.gr

Μονοκατοικία στην Μυτιλήνη

€250.000

Λεπτομέρειες

Πωλείται μονοκατοικία, 210 τ.μ. στην Μυτιλήνη (Πυργέλια).

Τιμή Πώλησης: 250.000 ευρώ

Κύριοι χώροι:

– Ισόγειος όροφος: κουζίνα, σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, αυλή

– Πρώτος όροφος: κουζίνα, σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο

– Δεύτερος όροφος: 52 τ.μ., βεράντα 22 τ.μ.

Πλεονεκτήματα: φωτεινό, διαμπερές, πανοραμική θέα

Βοηθητικοί χώροι: οικόπεδο 150 τ.μ

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Διώροφη κατοικία του 1950, με στοιχεία νεοκλασικού και ξεχωριστό δώμα (ως τρίτος όροφος) το οποίο ανεγέρθη το 2005 στην αναπαλαίωση – ανακαίνιση του κτιρίου.

Το κτίριο είναι πέτρινο εκτός από το δώμα το οποίο κατασκευάσθηκε μεταγενέστερα.

 

Τα δάπεδα στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο είναι όλα μωσαϊκά σε άριστη κατάσταση εκτός από του μπάνιου που είναι πλακάκια

Στην ανακαίνιση του 2005 είχαμε αλλάξει όλες τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, υπάρχουν air condition για ψύξη – θέρμανση, καινούργια αλουμίνια με ενεργειακά τζάμια (χωρίς όμως να επηρεάζουν το νεοκλασσικό ύφος του οικήματος).

Το ακίνητο εκτός από ιδιωτική χρήση, μπορεί να είναι και μία πολύ καλή επένδυση, επιτρέποντας να ενοικιάζεις τον ισόγειο ή/και τον πρώτο όροφο, έχοντας ένα εισόδημα. Η τιμή είναι λογική αν σκεφτεί κανείς ότι αναφερόμαστε σε ένα ακίνητο αποτελούμενο από τρία διαφορετικά διαμερίσματα με δυνατότητας συνένωσης των δύο τελευταίων ορόφων σε μία ενιαία μεζονέτα και ωστόσο κρατώντας τον ισόγειο όροφο ανεξάρτητο να υπάρχει ένα επιπλέον εισόδημα. Το ενοίκιο του κυμαίνεται στα 300 € για το ισόγειο και στα 350 € για τον πρώτο όροφο.